Verhuurd

Johanna Naberstraat 77 M 1827 LB Alkmaar

Verhuurd

Omschrijving

Gelegen in Wijkcentrum Daalmeer bieden wij deze praktijk-/kantoorruimte van circa 32,3 m² vvo groot aan.
Deze ruimtes hebben een maatschappelijke bestemming, andere gebruikers zijn onder andere diverse zorginstellingen, huisartsen, kinderopvang, mensendieck, etc.

De ruimte heeft een hoogte van maar liefst 3,50 meter en een grote glazen pui, kan worden verwarmd en (beperkt) gekoeld middels vloerverwarming/koeling. Er is een pantryblokje aanwezig (overname huurder). Samen met alle andere huurders heeft u medegebruik over de algemene ruimtes en toiletten etc.

De toegang is mogelijk via het wijkcentrum, maar buiten openingstijden is er nog een eigen entree.

De locatie is in Alkmaar-Noord in de wijk Daalmeer. De bereikbaarheid is goed via de N-245 (Alkmaar-Schagen).
Voor het wijkcentrum is een groot parkeerterrein aanwezig en direct naast het wijkcentrum is een buurtwinkelcentrum met superkarkt en andere dagelijkse voorzieningen.

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Betaling
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten vermeerderd met de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Bankgarantie/Waarborgsom
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst in één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS.

De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatstgeldende huurprijs.

Huurovereenkomst
Er zal er een huurovereenkomst worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en ander bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld op 30 januari 2015 met bijhorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag op 17 februari 2015 en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, eventueel aangevuld met voor de opdrachtgever voorgeschreven clausules.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Servicekosten
€ 106 per maand
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
38 m²
Kantoorruimte oppervlakte
38 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Sanitair

Energie

Energielabel
C

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Voor het wijkcentrum is een groot parkeerterrein aanwezig.
Bekijk alle kenmerken

Media