Verhuurd

Laat 185 1811 EG Alkmaar

Verhuurd

Omschrijving

Dit fraaie winkel-/horecaobject is gelegen halverwege de Laat in Alkmaar. Dit rijksmonument met klokgevel wordt volledig gerenoveerd. Hierbij wordt het verbouwd tot meerdere woningen en een mooie horeca-/winkelruimte op de begane grond.

Omdat de verbouwing nog moet beginnen kunt u nog meepraten over indeling en afwerking.

Na de verbouwing van de winkelstraat zijn er fraaie groenpartijen aanwezig en diverse terrassen.

In de toekomst is het mogelijk om een terras te exploiteren van 20 m². De ondernemer kan dit rechtstreeks met de gemeente regelen.

Ligging:
Alkmaar staat bekend als dé kaasstad van Nederland, maar die titel dekt maar een deel van de lading. Want deze stad in Noord-Holland heeft veel meer te bieden. Zo is er het prachtige oude centrum met volop monumenten, leuke winkelgebieden en talloze gezellige terrasjes, café’s en restaurants in alle prijsklassen. Daarnaast is het er prima shoppen

De Laat is één van de twee hoofdwinkelstraten van het centrum van Alkmaar.
Recent is de Laat opnieuw ingericht en we durven wel te zeggen dat dit nu de mooiste winkelstraat van Alkmaar is geworden.

Parkeren
In en rond het centrum van Alkmaar geldt betaald parkeren. In de binnenstad is de parkeerduur beperkt. Langparkeren is mogelijk in de parkeergarages of op de P+R-terreinen nabij het centrum.

De parkeergarages in het centrum van Alkmaar zijn permanent geopend. ’s Avonds en op zon- en feestdagen kunt u hier echt goedkoop parkeren.

Herinrichting van de Laat:
Momenteel is men bezig met de herinrichting van winkelstraat “de Laat”.
De Laat krijgt een fantastisch nieuwe uitstraling o.a. door middel van meer groen en het realiseren van een voetgangersgebied over de gehele straatbreedte.

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Huurtermijn:
In overleg te bepalen.

Aanvaarding:
In overleg, per direct mogelijk.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
61 m²
Winkelruimte oppervlakte
61 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
61 m²

Energie

Energielabel
B
Bekijk alle kenmerken

Overige media