Paardenmarkt 1 A 1811 KH Alkmaar

€ 135 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

Wij bieden in dit monumentale pand van De Oude HBS, stijlvolle kantoorruimte te huur aan.

Paardenmarkt 1 heeft een rijke historie en dat is nog steeds te zien. De imposante entree geeft toegang tot de ruim opgezette entreehal met fraaie authentieke details en een prachtige trap naar de eerste verdieping.

De uitstraling is zowel aan de buiten- als binnenzijde uniek. Hoge plafonds en een prachtige gevel maken het plaatje compleet.
De indeling is een mix van ruime kantoorkamers en open ruimten voor meerdere werkplekken. Diverse kantoorkamers zijn ruim opgezet en kunnen ook als vergaderruimte gebruikt worden.

Deelverhuur is bespreekbaar.

Ontdek zelf de voordelen van deze bereikbare locatie en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Parkeergelegenheid:
Bijzonder bij een kantoorgebouw in het centrum is de aanwezigheid van 26 eigen parkeerplaatsen op het achtergelegen terrein. Ideaal voor zowel de medewerkers als bezoekers.
De parkeergarages van De Vest (direct voor de deur) en Kanaalschiereiland zijn op loopafstand gelegen voor de momenten dat de parkeerbehoefte groter is.

Opleveringsniveau:
Dit prachtige pand is onder meer voorzien van:
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– pantry;
– vloerbedekking;
– airconditioning;
– centrale verwarming

Bereikbaarheid:
Deze kantoorruimte combineert een inspirerende werkplek met een strategische locatie. Binnen enkele minuten bereikt u met de auto de Alkmaarse ringweg, terwijl het NS-station op loopafstand ligt. Of u nu met de auto of trein reist, deze locatie biedt moeiteloze toegang tot belangrijke verkeersroutes en zakelijke knooppunten.

Oppervlaktestaat:
Begane grond – circa 907m²
Eerste verdieping – circa 895 m²
Totaal – circa 1.803 m² BVO

Ligging:
De ligging is werkelijk uniek. Gelegen in het centrum van Alkmaar, op loopafstand van het station, 26 eigen parkeerplaatsen en een openbare ondergrondse parkeergarage voor de deur.
De Paardenmarkt is autovrij gemaakt met ruimte voor terrasjes en activiteiten. Zowel de stad Alkmaar als de locatie Paardenmarkt zijn uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Door de centrale ligging in het centrum van Alkmaar is het gelegen nabij de Vest, Canadaplein en het Stadskantoor.

Er is een goede treinverbinding richting Amsterdam, Hoorn/Enkhuizen en Den Helder. Project Paardenmarkt ligt op loopafstand van station Alkmaar, waar elk uur vier treinen vertrekken. Met rechtstreekse busverbindingen is ook de rest van de stad en directe regio prima te bereiken. Door het uitgebreide wegennet en ligging pal aan de A9 zijn steden als Amsterdam en Haarlem met de auto binnen een half uur te bereiken.

Huurprijs:
De genoemde huurprijs betreft een vanaf prijs. De uiteindelijke huurprijs is afhankelijk van het aantal m²’s en in welk deel van het gebouw u wenst te huren. In overleg maken we graag een huuraanbieding op maat.

Huurtermijn:
In overleg, uitgangspunt voor verhuurder is een 5-jarige huurovereenkomst.

Aanvaarding:
In overleg, per direct mogelijk.

Betaling:
De huurprijs en het voorschot servicekosten vermeerderd met de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Bankgarantie/Waarborgsom
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur.

Huren vrij van BTW
Ook is het mogelijk om te huren vrij van BTW. Verhuurder zal de huurprijs met een beperkt percentage verhogen (BTW-compensatie).

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.578 m²
Oppervlakte
1.800 m²
Kantoorruimte oppervlakte
1.800 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Pantry keuken, receptie, sanitair, vergaderruimte
Kantoorruimte units vanaf
350 m²

Energie

Energielabel
D

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Alkmaar A 5341
Oppervlakte
1578 m²
Perceel
AMR01-A-5341
Omvang
Deelperceel

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaalde parkeermogelijkheden in de omliggende parkeergarages.
Bekijk alle kenmerken

Overige media