Schuit 16 C 1724 BD Oudkarspel

€ 1.050 per maand

Omschrijving

Het Object:
Deze fraaie bedrijfsunit is gelegen in een verzamelgebouw op Bedrijventerrein Breekland. Op de begane grond is de bedrijfsruimte aanwezig met een vrije hoogte van circa 330 cm. Deze is voorzien van een gladde betonvloer en elektrische overheaddeur.
Op de verdieping is de kantoorruimte aanwezig. Dit is momenteel een open kantoorruimte. Deze ruimte is voorzien van verwarming, fraaie tegelvloer, gestuukte wanden en plafond. Ook staat er een keukenblok in de kantoorruimte.

De ruimtes zijn volledig afgewerkt en compleet. Het enige wat u hoeft te doen is uw meubilair neerzetten.

Ligging:
Gelegen op bedrijventerrein Breekland in de gemeente Dijk en Waard.

Bereikbaarheid:
Het bedrijvenpark is uitstekend bereikbaar. Vanuit het westen via de A9 en N245, vanuit het noorden via de N504 en vanuit het oosten via de N242. In 2018 is de Westfrisiaweg (N23) gereed gekomen, dat een essentieel onderdeel vormt van de oost-west verbinding van Alkmaar naar Zwolle. Het tracé loopt van Heerhugowaard naar Enkhuizen en sluit op twee punten bij Hoorn aan op de A7.

Oppervlakten:
Begane grond – bedrijfsruimte – 79 m²
Eerste verdieping – kantoorruimte – 79 m²
totaal beschikbaar 158 m²

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Opleveringsniveau:
– betonvloer 1.500 kg/m²
– elektrische overheaddeur
– modern toilet
– nieuwe keuken (Witte kasten met een eiken houten blad)
– centrale verwarming.

Huurtermijn:
In overleg nader te bepalen.

Aanvaarding:
In overleg

Servicekosten:
Geen.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurprijs te belasten met omzetbelasting. Er wordt vanuit gegaan dat kan worden geopteerd voor een BTW-belaste huur en het door huurder gehuurde kantoorruimte wordt gebruikt voor meer dan 90% voor aftrekgerechtigde prestaties. In verband hiermee zal jaarlijks van huurder een verklaring worden gevraagd. Indien huurder niet aan het criterium voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 1.050 per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
160 m²
Bedrijfshal oppervlakte
80 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
80 m²
Bekijk alle kenmerken