Verkocht

Van Alphenstraat 9 1813 KG Alkmaar

Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime kantoor- of praktijkruimte? Dan is deze unieke mogelijkheid op de begane grond zeker het overwegen waard!

De bedrijfsruimte heeft een bruto vloeroppervlak van circa 208 m².

De ligging aan de Vondelstraat zorgt voor een goede bereikbaarheid en zichtbaarheid. Parkeren is mogelijk voor de entree langs de openbare weg. Fietsen kunnen eventueel in de inpandige berging worden gestald.

Indeling:
De entree aan de voorkant (Van Alphenstraat) geeft u toegang tot de centrale hal door middel van een tochtsluis. Vanuit de centrale hal zijn diverse kantoor-/praktijkkamers bereikbaar. Deze zijn uitgerust met een wastafel en stromend water. Grenzend aan de centrale hal is een regulier toilet en een MiVa-toilet gelegen.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk aan de openbare weg.

Locatie:
De Vondelstraat heeft een directe verbinding met het verkeersplein “Kooimeer”, de A9 en het centrum van Alkmaar. Er is gratis parkeergelegenheid in de woonwijk rondom, en er is ook een directe busverbinding met station NS. Op loopafstand bevindt zich het wijkwinkelcentrum Geert Groteplein met onder meer Albert Heijn, Lidl, een bakkerij, een vishandel, etc.

Kenmerken:
• Vloeroppervlakte: Circa 208 m² bvo (circa 190 m² vvo)
• 5 ruime kantoor-/spreekkamers, allemaal met een eigen wastafel
• 2 toiletten (waarvan 1 mindervalidetoilet)
• Berging met loopdeur naar buiten
• Pantry met loopdeur naar buiten/tuin
• Servicekosten € 322.50 per maand
Bestemming:
De bouwvergunning is destijds verleend inclusief de bedrijfsfunctie voor jeugdgezondheidszorg. Op basis van het overgangsrecht mag een gelijksoortig gebruik (maatschappelijk) voortgezet worden.
Er is geen bedrijfscategorie opgenomen in het Omgevingsplan. Voor een bedrijfsfunctie anders dan maatschappelijk zal door de gemeente Alkmaar beoordeeld moeten worden of dat een gewenst gebruik is op dit adres.

Interesse?
Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie en u te begeleiden bij het vinden van de perfecte zakelijke ruimte die aan al uw behoeften voldoet.

Disclaimer: De verstrekte informatie is onder voorbehoud van typefouten en kan tussentijds worden gewijzigd. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, maatschappelijk vastgoed, overige
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
416 m²
Kantoorruimte oppervlakte
208 m²
Overige oppervlakte
208 m²

Energie

Energielabel
A+

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Alkmaar F
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMR01-F-
Omvang
Appartementsrecht of complex
Bekijk alle kenmerken

Overige media