Een nieuwbouwwoning verkopen in Noord-Holland?

Nieuwbouwwoning verkopen in Noord-Holland? Magneet Makelaars is niet alleen gespecialiseerd in de verkoop & aankoop van bestaand onroerend goed maar ook in de verkoop van nieuwbouwprojecten in Noord-Holland.

In een steeds veranderende markt waarbij prijsschommelingen, wetgeving en de vraag naar woningen continue veranderd, is begeleiding van een nieuwbouwspecialist steeds crucialer. Magneet Makelaars heeft een team van specialisten klaarstaan die volledig op de hoogte zijn van wet- en regelgeving, de verdeling van de vraag en woonbehoefte en onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de prijsontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Wij kunnen optimaal inspelen op nieuwe ontwikkelingen, waarbij opdrachtgevers door onze nieuwbouwmakelaars op professionele wijze begeleid worden.

Het uitgangspunt is, dat wij het gehele verkoopmanagement uit handen van onze opdrachtgevers nemen: de service gaat veel verder dan alleen optie- en verkoopgesprekken. Wij zijn betrokken vanaf de prijsstelling tot een het tekenen van de koop- en aanneemovereenkomsten. Wij brengen de woonbehoeften en de vraag van dat moment in kaart, op die manier spelen wij in op de huidige markt.
Door middel van onze uitgebreide wekelijkse geautomatiseerde rapportages en analyses, zijn onze opdrachtgevers altijd geheel op de hoogte van de voortgang en kunnen zij zo nodig tijdig bijsturen.

nieuwbouw

Professionele advisering en begeleiding

Het heeft onze voorkeur zo vroegtijdig mogelijk betrokken te zijn bij de ontwikkelingen, zodat goed op de marktvraag kan worden geanticipeerd. Het tijdig betrekken bij deze ontwikkelingen draagt ook bij tot meer achtergrondinformatie en kennis die wij kunnen inzetten tijdens de verkoopprocedure. Op deze wijze kunnen wij de kandidaat-kopers op professionele wijze voorlichten, waardoor er een optimaal verkoopresultaat ontstaat. Het regelmatig overleggen met de opdrachtgever over de voortgang van het project en onze analyses kunnen dan mede een basis vormen voor toekomstige ontwikkelingen aldaar. Door onze grote ervaring, bekendheid en bereikbaarheid, kunnen wij zeer goed inspelen op veranderende marktomstandigheden en adviseren wij onze opdrachtgevers hier regelmatig en tijdig over.

Magneet Makelaars

Actueel overzicht nieuwbouwprojecten

Voor een actueel overzicht van bij ons in de verkoop zijnde nieuwbouwprojecten verwijzen wij je graag naar ons woningaanbod nieuwbouw. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook op de hoogte houden van de laatste nieuwbouw ontwikkelingen in de regio. Neem dan contact met ons op.