Highlands (In voorbereiding) 1815 CR Alkmaar

Omschrijving

Nieuwbouwproject Highlands
De start verkoop is al in september!

GA VOOR DE KWALITEIT VAN HIGHLANDS
Highlands is meer dan alleen een plek om te wonen. Hier heb je je eigen stek, maar je kunt ook je buren opzoeken in de prachtige groene gemeenschappelijke tuin. De tuin ligt op het zuiden en is voorzien van meerdere terrassen. Houd jij van het buitenleven? Dan zit je sowieso op je plek in Highlands, want ook de appartementen zelf zijn namelijk voorzien van een balkon of af te sluiten loggia. Een mooie buitenruimte die een verlengde van je woonkamer vormt. Bij mooi weer schuif je de glazen schermen wagenwijd open en haal je letterlijk de zon in huis.

De appartementen zijn voorzien van mooie hoge ramen die je niet alleen lekker veel licht geven, maar je ook een prachtig uitzicht op de omgeving bieden. Vanaf je bank zie je de oude binnenstad of de polders en zelfs de duinen kun je zien liggen!

HIGHLANDS BIEDT JE DEZE MOGELIJKHEDEN
In Highlands heb je de keuze uit diverse koopappartementen. Of je nu jong, single, stel, starter of doorstromer bent, iedereen kan zijn plek vinden in Highlands! Highlands biedt prachtige 2- en 3-kamerappartementen waar je zorgeloos en comfortabel kunt wonen. Kies het appartement dat het beste past bij jouw situatie en wensen.

Dit zijn de appartementen in Highlands:

2-kamerappartement – circa 39 m²
2-kamerappartement L – circa 56 m²

3-kamerappartement – circa 57 – 63 m²
3-kamerappartement XL – circa 80 – 86 m²

Of je nu kiest voor een compact 2-kamerappartement of een riant appartement met drie kamers, je kunt rekenen op een comfortabele woning. Highlands is een gebouw met 10 verdiepingen en telt totaal 95 appartementen. De 59 koopappartementen bevinden zich op de begane grond en verdiepingen 1, 2 en 7 t/m 10. Op etages 3 t/m 6 komen 36 woningen voor de verhuur.

Naast het gebouw komen op het buitenterrein parkeerplaatsen voor algemeen gebruik. Daarnaast is het mogelijk om een eigen privé plek te kopen in de aanwezige parkeergarage onder het gebouw. Hier zijn in totaal 30 privé plekken beschikbaar.

HIER IS HET GRAS GROENER
In Highlands is het gras echt groener. Niet alleen komt er rond het gebouw een sfeervolle tuin met gezellige terrassen. Er worden ook vleermuiskasten en insectenhotels gemaakt, zodat allerlei soorten dieren hier een fijn thuis vinden.

Op de parkeergarage komt een zogenaamd retentiedak waar water wordt opgevangen. Dat water wordt langzaam afgevoerd, zodat de natuur langer kan genieten van de regen die gevallen is.

SUPER CENTRAAL EN UITSTEKEND BEREIKBAAR
Highlands ligt aan de Louise Henriëttestraat in het zuiden van Alkmaar. Dankzij de centrale ligging zijn de woningen uitstekend bereikbaar. Vanuit hier kun je van alles ondernemen. De binnenstad van Alkmaar, Park Oosterhout en diverse voorzieningen en winkels liggen op fiets- en loopafstand van Highlands. Het Geert Groteplein is bijvoorbeeld slechts 600 meter verderop. Hier zijn handige winkels te vinden zoals een Albert Heijn XL, Lidl, drogisterij, vishandel en kapper. In enkele minuten fiets je vanuit Highlands naar hartje Alkmaar. Of trap een paar keer stevig door, dan sta je binnen een half uurtje in de duinen of op het strand.

Overigens ligt het project ook voor auto bestemmingen ideaal ten opzichte van uitvalswegen. Doordat je aan de rand van Alkmaar woont, rijd je met de auto zo de A9 op en binnen 25 minuten ben je al in Amsterdam. Zin in een dagje strand? Je rijdt er in 10 minuten naartoe. En als je liever het openbaar vervoer pakt is dat ook geen probleem. De bus stopt praktisch voor de deur en brengt je binnen enkele minuten naar het Kerkplein in het centrum of naar het treinstation van Alkmaar.

MELD JE AAN VOOR HIGHLANDS

Heb je interesse en wil je meer informatie? Kijk dan op woneninhighlands.nl

Je kunt je daar ook inschrijven voor de nieuwsbrief dan mis je niets! Wij houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws, de planning en de start van de verkoop.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen

Highlands 2-kamerappartementen
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Highlands 2-kamerappartement L
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Highlands 3-kamerappartementen
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Highlands 3-kamerappartementen XL
Huis
Wonen
Kamers
Prijs