Mimas Heerhugowaard (in voorbereiding) 1702 CK Heerhugowaard

Omschrijving

Start verkoop 15 mei 2024, 19:00-21:00
Locatie: Gemeentehuis Heerhugowaard (Parelhof 1 te Heerhugowaard)

Wonen in Mimas, de toekomst begint hier!

ZET EEN STAP IN MIMAS EN KLEUR DE TOEKOMST. JOUW TOEKOMST!
Aan de Deimoslaan in Heerhugowaard straalt straks Mimas, een gebouw met 31 prachtige koopappartementen. Met veel groen direct voor de deur en een mooie waterloop staat Mimas op een unieke locatie, vlakbij het treinstation en in de nabijheid van alle voorzieningen.

MIMAS BIEDT VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN
Mimas is het middelpunt van de nieuwe levendige stadswijk De Frans. Een dynamische omgeving die ruimte biedt aan starters, jonge stellen, mensen in het midden van hun carrière en ouderen. Kies voor de woning die past bij jouw situatie en wensen.
Je hebt keuze uit:
2-kamerappartementen | ca. 46 – 49 m² | buitenruimte vanaf ca. 6 t/m 13 m² (balkon of dakterras)
3-kamerappartementen | ca. 61– 90 m² | buitenruimte vanaf ca. 6 t/m 27 m² (balkon, dakterras of tuin)
4-kamerappartementen | ca. 101 m² | buitenruimte ca. 12 m² (balkon)

Of je nu kiest voor een fijn 2-kamerappartement, een ruim 3- of 4-kamerappartement of een mooi penthouse. Je bent altijd verzekerd van een comfortabel en hoogwaardig appartement. Daarbij is ieder appartement voorzien van een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon, tuin of dakterras.

KIES JE VOOR MIMAS, DAN KIES JE VOOR KWALITEIT
De appartementen worden gebouwd volgens de nieuwste standaarden. Daarmee bezit je straks een duurzame woning, profiteer je van lage energielasten en geniet je optimaal van een comfortabele woonomgeving. Bijvoorbeeld vanwege vloerverwarming die niet alleen de warmte gelijkmatig verspreid door het huis, maar ook zorgt voor een aangename temperatuur. En in de zomer schakel je op warme dagen eenvoudig over op vloerkoeling! Naast het feit dat alles nieuw is, zijn de toegepaste materialen met aandacht gekozen en onderhoudsarm. Zo geniet je niet alleen van stijlvolle architectuur, maar ook van een zorgeloze toekomst zonder hoge onderhoudskosten.

HIER IS ALLES IN DE BUURT
Mimas ligt in het hart van de nieuwe stadswijk De Frans. Binnen enkele minuten fietsen ben je op het treinstation of het Raadhuisplein van Heerhugowaard met gezellige winkels. Maar ook het uitgebreide winkelcentrum Middenwaard met alle voorzieningen, horeca promenade, theater en bioscoop is niet ver weg. Welkom in Heerhugowaard, welkom in Mimas!

HEB JE NOG VRAGEN?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling verkoop van Bot Bouw. Zij staan graag voor je klaar.
Ook kan je je op de projectwebsite inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan wordt je op de hoogte gehouden van het project en de verkoop.

Kijk snel op woneninmimas.nl

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Wonen
46 - 101 m²
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen