Nieuwe Oogst Type A 42595971ad3df94e14d17846debbe5ed001b3

Dit zijn de buitenkansen; uw eigen vrijstaande villa met garage midden in een groene ruimtelijke nieuwbouwwijk.
Met maar liefst 168m2 woonoppervlakte en een prachtige ligging in Nieuwe Oogst zijn dit bijzonder riante woningen op een ruim bemeten perceel.

De begane grond van dit type is ruimtelijk ingedeeld, alles is met elkaar verbonden en door de openslaande deuren en grote raampartijen is er veel licht.

Ook de entree en de overloop zijn ruimtelijk. Verdeeld over twee verdiepingen bevinden zich vier tot optioneel zes slaapkamers. Uiteraard zijn deze ook om te vormen naar prettige werkruimtes, mooie inloopkasten of een eigen verdieping.

Genoeg ruimte voor het gezin, werk en hobby’s.

– 4 slaapkamers
– Vrij indeelbare zolder
– Met ruime inpandige berging aan huis
– 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– Aangesloten op stadsverwarming (gasloos)
– Energiezuinig

LOCATIE
Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

HET PLAN
Bij de ontwikkeling van het plan is veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

DUURZAAMHEID
– Energielabel A+ of A++
– Woningen zullen worden voorzien van een aantal zonnepanelen