Nieuwe Oogst Type C 425957971feacbd594e2e88f124235a1a2b3c

Type C is een unieke stijlvolle vrijstaande villa met losse garage en is direct gelegen aan het park van een van de groenste stukjes in De Draai.

De woning die zich kenmerkt door een strak ontwerp met design luifel aan de voorzijde heeft maar liefst 151m2 woonoppervlakte verdeeld over 2 woonlagen.

De unieke hoogwaardige luifel met lamellen biedt in de voortuin een heerlijke plek om te genieten van het uitzicht en de avondzon.

De begane grond van deze woning is ruimtelijk ingedeeld en biedt mogelijkheden voor een kamer ensuite met een zeer ruime woonkamer en een ruime keuken met eetkamer of juist andersom. Er is veel licht door de openslaande deuren en grote raampartijen.

Op de verdieping met drie mee ontworpen dakkapellen bevinden zich maar liefst drie tot optioneel vier ruimte slaapkamers. Uiteraard zijn deze ook om te vormen naar prettige werkruimtes, mooie inloopkasten of een eigen verdieping.

Genoeg ruimte voor het gezin, werk en hobby’s.

Optioneel kan dit type woning omgebouwd worden naar een vrijstaande flexwoning met een badkamer en slaapkamer op de begane grond.

– 3 tot 4 slaapkamers
– Garage aan het huis
– 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– Aangesloten op stadsverwarming (dus gasloos)
– Energiezuinig

LOCATIE
Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

HET PLAN
Bij de ontwikkeling van het plan is veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

DUURZAAMHEID
– Energielabel A+ of A++
– Woningen zullen worden voorzien van een aantal zonnepanelen