Nieuwe Oogst Type D hoekwoning 42595c70748d51e66463b977515ba2dfb579e

Type D: Tussenwoning: de ideale rijwoning voor de starters en jonge gezinnen.

Deze rijwoning met twee woonlagen heeft een vrije breedte van 4.80 meter en is de eengezinswoning voor de starter met alle ruimte die je nodig hebt. De woonkeuken is gelegen aan de voorzijde en is door de openslaande deuren mooi licht. Via de deur naast de grote glaspui bereikt u vanuit de living de achtertuin met eigen vrijstaande berging. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gelegen.

Dit is nog niet alles… Bij deze woningen worden de tuinen al volledig voor u aangelegd voorzien van een groene erfafscheiding en een houten schutting met uw buren, terras, looppad, en gras. Hiermee is uw woning bij oplevering meteen helemaal compleet. In de brochure Tuinklaar vindt u meer informatie over Spaansen Tuinklaar en de comfort tuin die bij oplevering is aangelegd.

Deze woningen is de juiste woning met compleet ingerichte tuin voor starters en jonge gezinnen die de volgende stap op de woningmarkt willen zetten. Op dit type woning is een zelfbewoningsplicht van 5 jaar en een gemeentelijke overwinstregeling van 10 jaar van toepassing.

– 3 slaapkamers
– Vrijstaande berging in de tuin
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– Aangesloten op stadsverwarming (gasloos)
– Energiezuinig

LOCATIE
Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

HET PLAN
Bij de ontwikkeling van het plan is veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

DUURZAAMHEID
– Energielabel A+ of A++
– Woningen zullen worden voorzien van een aantal zonnepanelen