Nieuwe Oogst Type P 425958b0c52f3bd2647dbacd8dede20bc5d69

De twee-onder-een-kapwoningen met een vrije breedte van maar liefst 5.70 meter met eigen oprit en garage zijn gelegen aan het water en staan op een riante kavel van 281 m2 met achtertuinen op het zuiden.

Aan de voorzijde is de leefkeuken gelegen met grote raampartijen en daarvoor veel lichtinval. De ruime living bevindt zicht aan de achterzijde met een grote raamopeningen en naastgelegen deur naar de tuin. Wat een fijne plek is om in het zonnetje te zitten en over het water uit te kijken.

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en de badkamer gelegen. De zolder met hoge nok is volledig naar eigen idee in te richten als slaapkamer, werkkamer of speelkamer. Voor nog meer ruimte kunt u ook een dakkapel laten plaatsen.

Dit is met recht riant wonen!

– 3 slaapkamers
– Vrij indeelbare zolder
– Garage met 2 parkeerplaatsen
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– Aangesloten op stadsverwarming (gasloos)
– Energiezuinig

LOCATIE
Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

HET PLAN
Bij de ontwikkeling van het plan is veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

DUURZAAMHEID
– Energielabel A+ of A++
– Woningen zullen worden voorzien van een aantal zonnepanelen