Vrijstaande woning De Waardmeester 425951c413813f4e744a4baad2afbba9bd5b3

De Waardmeester, een fijne plek om te wonen.

Wij heten u van harte welkom bij De Waardmeester, waar uw droom van een nieuw thuis werkelijkheid wordt. Dit unieke project bevindt zich op steenworp afstand van de Oostdijk in de groene wijk De Draai en tegenover de Hensbroekermolen, De Waardmeester biedt het beste van twee werelden: landelijke rust en ultiem gemak. Veel water met natuurvriendelijke oevers en aandacht voor groen. De rustige, natuurlijke kleuren en materialen van de woningen versterken het landelijke karakter.

In de parkzijde van De Waardmeester komen 4 schitterende vrijstaande woningen. Stuk voor stuk staan de luxe woningen op riante kavels, waardoor u echt vrij woont. De tuinligging verschilt, maar u vindt altijd een plek in de zon of de schaduw bij mooi weer. Er zijn 2 type vrijstaande woningen. Bij de bouwnummers 1 en 2 is de berging aan de woning geschakeld. Bij de bouwnummers 13 en 21 bevindt de berging zich in het verlengde van de woning. Hierdoor krijgen de woningen ieder hun eigen kenmerkende stijl.

Opvallend is dat de dakpannen aan één zijde van de woning doorlopen tot aan de 1e verdiepingsvloer. Spreekt de moderne vormgeving u aan en vindt u het fijn om ook nog wat te kiezen te hebben? Laat u dan verleiden door een van deze pareltjes. Stem met opties als een uitbreiding van de begane grond, erker of veranda de woning verder af op uw persoonlijke wensen.

Parkeer straks uw auto op de oprit, kom binnen via de zijentree en geniet van al het licht dat via de grote ramen binnenkomt. De woonkamer ligt aan de straatkant en de leefkeuken is tuingericht.

Dit wordt vast een favoriete plek in huis, waar iedereen samenkomt. Op de 1e verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De zolder is een grote open ruimte die tal van mogelijkheden biedt.

Alles op een rij

• Woonoppervlakte van circa 179 m² uit te breiden tot circa 200 m²
• Kavel van circa 429 tot 502 m²
• Ligging tuinen zuidwest
• Allerlei uitbreidingsmogelijkheden
• Berging aan het huis
• 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
• 4 slaapkamers en grote zolder
• Voorzien van vloerverwarming
• Aangesloten op stadsverwarming (dus gasloos)
• Energiezuinig

GOED OM TE WETEN
De woningen zijn allemaal gasloos, voorzien van vloerverwarming en uitstekend geïsoleerd. Dat scheelt enorm in de energielasten en voelt heel comfortabel. Alle woningen hebben daarnaast een heerlijke tuin en parkeren doet u op uw eigen terrein of direct in de buurt op de in het groen weggewerkte parkeerplaatsen.

Bent u enthousiast? Neem contact met ons op via info@magneetmakelaars.nl of bel 072 509 60 70.