Verkocht

Nieuwe Oogst Type E flex hoek met garage (Bouwnr. 39) 1701 DC Heerhugowaard

Verkocht

Omschrijving

Type E: De flexwoning

Autoluw en dwars aan het park zijn de levensloopwoningen met een vrije breedte van maar liefst 6.70 meter, gelegen op een prachtige locatie.

De ruime keuken en het eetgedeelte bevinden zich aan de voorzijde en via de grote raamopening is er mooi zicht op de omgeving.

De begane grond is standaard voorzien van een badkamer en ruime slaapkamer, waardoor de woning levensloopbestendig is. Uw was-droogcombinatie kunt u plaatsen onder de trap.

Op de eerste verdieping is standaard voorzien in een grote dakkapel en een indeling met twee ruime kamers. De verdieping is bijvoorbeeld ook in te richten met een extra slaapkamer of een werk of hobbykamer.

De woningen beschikken over een privé garage of een vrijstaande berging op uw eigen terrein. De brede achtertuin is gelegen op het zuiden waardoor u maximaal kunt genieten van de zon De voortuin is gelegen aan het noorden waar u ook heerlijk kunt zitten kijkend over de brede parkzone.

Optioneel kan dit type woning omgebouwd worden naar een variant met de badkamer en slaapkamers op de eerste verdieping waardoor beneden een woonkamer ontstaat met een geweldige breedte van wel 6.70 meter.

– Levensloop
– Slaap- en badkamer beneden
– Garage met parkeerplaats
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– Aangesloten op stadsverwarming (dus gasloos)
– Energiezuinig

LOCATIE
Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

HET PLAN
Bij de ontwikkeling van het plan is veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

DUURZAAMHEID
– Energielabel A+ of A++
– Woningen zullen worden voorzien van een aantal zonnepanelen

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Soort woonhuis
Bungalow, hoekwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2025

Oppervlakten en inhoud

Wonen
118 m²
Externe bergruimte
18 m²
Inhoud
498 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media