Verkocht

Nieuwe Oogst Type K (Bouwnr. 19) 1701 DC Heerhugowaard

Verkocht

Omschrijving

Type K is een twee-onder-een-kapwoning met een vrije breedte van wel 5.40 meter en een ruime 7.50 meter brede tuin op het westen.

Aan de voorzijde is er ruimte om privé te parkeren in de voortuin van de woning.
De woonkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt voldoende ruimte voor een geweldig kookeiland en een bar.

Op de eerste verdieping bevinden zich in het totaal drie ruim bemeten slaapkamers en een badkamer waar optioneel een bad in kan.

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime vrij indeelbare zolder voor bijvoorbeeld een werk- of hobbykamer en nog een fijne opbergruimte of zelfs een extra slaapkamer.

– 3 slaapkamers
– Vrij indeelbare zolder
– Vrijstaande berging in de tuin
– Privé parkeerplaats
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– Aangesloten op stadsverwarming (dus gasloos)
– Energiezuinig

LOCATIE
Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

HET PLAN
Bij de ontwikkeling van het plan is veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

DUURZAAMHEID
– Energielabel A+ of A++
– Woningen zullen worden voorzien van een aantal zonnepanelen

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2025

Oppervlakten en inhoud

Wonen
142 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
554 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media