Verkocht

Nieuwe Oogst Type N (Bouwnr. 10) 1701 DC Heerhugowaard

Verkocht

Omschrijving

Dit zijn de buitenkansen, een unieke twee-onder-een-kapwoning in het nieuwste groene wijkje van De Draai. Een woning met maar liefst 136m2 woonoppervlakte verdeeld over 2 woonlagen. Deze tweekapper is met een vrije breedte van 8.17 meter uniek. De woningen beschikken over een prachtig perceel met een kaveloppervlak van circa 280m2.

Een voortuin op het zuiden en een achtertuin op het noorden met een breedte van maar liefst circa 12 meter waardoor er altijd plek is om heerlijk te genieten.

De begane grond van deze types is ruimtelijk ingedeeld en biedt mogelijkheden voor een kamer ensuite met een aparte keuken en een geweldige woonkamer. Optioneel kan dit ook omgedraaid worden waardoor met recht een woonkeuken ontstaat. Er is veel licht door de openslaande deuren en grote raampartijen.

Op de verdieping met twee mee ontworpen dakkapellen bevinden zich maar liefst vier slaapkamers. Uiteraard zijn deze ook om te vormen naar prettige werkruimtes, mooie inloopkasten of een eigen verdieping. Genoeg ruimte voor het gezin, werk en hobby’s.

Optioneel kan dit type woning omgebouwd worden naar een vrijstaande flexwoning met een badkamer en slaapkamer op de begane grond.

– 4 slaapkamers
– Inpandige bijkeuken/bergruimte
– Privé parkeerplaats
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– Aangesloten op stadsverwarming (dus gasloos)
– Energiezuinig

LOCATIE
Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

HET PLAN
Bij de ontwikkeling van het plan is veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

DUURZAAMHEID
– Energielabel A+ of A++
– Woningen zullen worden voorzien van een aantal zonnepanelen

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2025

Oppervlakten en inhoud

Wonen
136 m²
Inhoud
570 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media