Verkocht

Toereppel 64 - 68 1602 KE Enkhuizen

Verkocht

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Dit rijtje met woningen wordt per inschrijving verkocht. De woningen aan de Toereppel zijn tot aan nu in gebruik geweest voor jeugdzorg. Om die reden zijn de woningen aan elkaar verbonden en delen ze diverse voorzieningen en installaties. Het geheel wordt te koop aangeboden, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om een voorstel uit te brengen op het geheel of een een gedeelte van het totale object.

De objecten zijn gelegen in de woonwijk Gommerwijk Oost. Deze jaren ’70 woonwijk bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen en heeft veel waterpartijen. Aan de overzijde is een basisschool en kinderopvang gelegen en is een speelvoorziening voor de kinderen aanwezig.

Toereppel 64
Dit deel heeft een totale oppervlakte van 253 m² en bestaat uit 2 gecombineerde woningen. Deze worden gezien als 1 object omdat ze bouwkundig volledig verbonden zijn. Nr 64 is de rechterzijde van het blok woningen. Dit “dubbel woonhuis” is vanaf de bouw als combinatie gerealiseerd als gezinsvervangend tehuis.

Er is een grote keuken, ruimte woonkamer, bijkeuken en bergingen. Op de verdiepingen zijn 10 slaapkamers gelegen en douchegelegenheid. In de achtertuin zijn 2 ruime bergingen aanwezig.

Toereppel 66
Deze tussenwoning heeft een oppervlakte van 105 m². Door middel van het loskoppelen van de installaties en het dichtzetten van de doorgangen kan deze woning los verkocht worden. Nr 66 is intern verbonden met de andere woningdelen. Op de begane grond is een woonkamer en ruimte voor een keuken. Op de verdiepingen diverse slaapkamers en ruimte voor een badkamer. In de achtertuin staat een stenen berging.

Toereppel 68
Dit betreft de linker eindwoning met een oppervlakte van 108 m². Deze kan net als nr. 66 losgekoppeld worden van de overige delen en los verkocht worden. Dit is een eindwoning bestaande uit begane grond, 1e en 2e verdieping.
Ook hier is weer een achtertuin met berging aanwezig.

Bij verkoop in gedeelten dient koper er rekening mee te houden dat installaties niet meer werken of niet aanwezig zijn. Verkoper zal zorgdragen dat de doorgangen zijn dichtgezet en dat de installaties zijn losgekoppeld.
Kopers dienen na de overdracht onderling afspraken te maken over erfafscheidingen etc. Koper dient zelf onderzoek te doen naar de gebruiksmogelijkheden en hiervoor de openbare informatie en de gemeente te raadplegen.

Parkeren
Parkeren is mogelijk langs de openbare weg. Het betreft vrij parkeren.

Voorzieningen
Op minder dan 1 kilometer is winkelcentrum Koperwiekplein gelegen. Hier zijn alle winkels voor de dagelijkse behoefte aanwezig.

Het centrum van Enkhuizen en de haven zijn op minder dan 3 kilometer gelegen.

Verkoopprocedure
De objecten worden verkocht per inschrijving. Dit betekent dat alle geïnteresseerden tot hetzelfde moment de gelegenheid krijgen om een koopvoorstel in te dienen.

Kijkmomenten
Op de volgende dagen en tijdstippen is het mogelijk om ter plaatse te komen kijken. Wij verzoeken u op voorhand wel door te geven tijdens welk moment u aanwezig zult zijn.

Maandag 3 april van 13.00 tot 15.00 uur
Woensdag 12 april van 10.00 tot 12.00 uur
Donderdag 20 april van 13.00 tot 15.00 uur

Sluiting inschrijftermijn
De biedingen dienen uiterlijk 1 mei 2023 te zijn ingeleverd bij ons kantoor. U dient hiervoor gebruik te maken van het inschrijfformulier wat u bij ons kunt opvragen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Mogelijke functie(s)
Maatschappelijk vastgoed
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
482 m²

Energie

Energielabel
C

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Enkhuizen B 1744
Oppervlakte
482 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
EHZ00-B-1744
Omvang
Geheel perceel
Bekijk alle kenmerken

Overige media