Woning verkopen

Per woning een op maat gemaakt plan

Bij Magneet Makelaars streven wij ernaar om de verkoop van jouw woning ontspannen en succesvol te laten verlopen, wij ontzorgen het gehele verkooptraject vanaf de waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris.

Ons team zorgt voor een verzorgde en uitgebreide woningpresentatie en brengt jouw woning onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

Dankzij ons deskundige team van ervaren makelaars en getalenteerde jonge professionals zijn wij bekend met alle ins en outs van de huizenmarkt in Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard en Langedijk en beschikken wij over een groot netwerk. Wij weten precies wie erop zoek is naar een woning zoals die van jou, en misschien nog wel belangrijker hoe wij die doelgroep kunnen bereiken.

Een goed en tevreden eindresultaat begint bij ons bij een plan op maat.
Wij maken een persoonlijk verkoopplan naar aanleiding van jouw wensen, de huidige markt, de concurrentie in de markt en de steeds veranderende vraag en eisen van een kandidaat-koper.

Bekijk verkooppakket

Woning verkoop Alkmaar

Benieuwd naar hoe wij dit doen?

Graag nodigen wij je uit voor een afspraak om kennis te maken en te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. Dit verplicht je uiteraard tot niets en er zijn geen kosten aan verbonden.

Geef jij het startschot?

Plan een eerste kennismaking

Magneet Makelaars