Appartement type A De Kooimeer 42595fde1fca1c9ba420182dce85c7c7ad9a7

Lichte en ruime appartementen.
In De Kooimeer bevinden zich 45 koopappartementen. Er komen twee en driekamerappartementen beschikbaar met woonoppervlaktes van 78,5 t/m 110m². Er zijn 4 woningtypes en de appartementen variëren in afmeting van ca. 78,5 t/m 110 m². Het is goed om te weten dat woningtypen A en B op verdieping 1 t/m 6 liggen en woningtypen C en D op verdieping 7 en hoger waarbij de penthousen zich op de 13de verdieping bevinden. Alle appartementen krijgen een ruim balkon (soms zelfs twee) of dakterras met prachtig uitzicht op het AFAS stadion en de polder of de stad. Dankzij de vele ramen zijn de appartementen lekker licht van binnen. En ze zijn ook heerlijk ruim. Parkeren kan straks in de kelder waar voor ieder koopappartement een plek is gereserveerd.

Uiteraard speelt duurzaamheid een grote rol in het ontwerp. De appartementen zijn energiezuinig vanwege de zeer goede isolatie en de aansluiting op het warmtenet van de HVC. Ze worden volledig gasloos. In deze tijd een groot voordeel. Ook het dak wordt optimaal gebruikt voor de inzet van zonne-energie. Voor de koopappartementen wordt het dak voorzien van maar liefst 105 PV panelen.

Locatie.
Je ziet meteen hoe fantastisch de locatie van De Kooimeer is. Alles ligt binnen bereik. Rij, fiets of wandel de Vondelstraat uit en voor je het weet doemt het centrum met de gezellige terrasjes en leuke winkeltjes op. Wil je de stad uit, dan zijn de N9 naar het noorden en de A9 richting het zuiden zo bereikt. En wist je dat het strand van Egmond aan Zee met de auto slechts een kwartier bij De Kooimeer vandaan ligt? Een andere optie is het openbaar vervoer. Buslijn 2 stopt pal voor de deur en brengt je binnen enkele minuten naar het Kerkplein of bijvoorbeeld het treinstation.
De Kooimeer ligt op de hoek van de Vondelstraat en de Albertina Agnesstraat.

Haal letterlijk het zonnetje in huis in deze riante appartementen met twee kamers. Op een hoek gelegen en daardoor komt er via een veelvoud aan ramen enorm veel licht naar binnen in de royale woonkamer. Eigenlijk is alles ruim aan deze appartementen! De zithoek biedt veel ruimte en straalt door de wijde opzet direct rust uit. Vanuit de woonkamer stap je via dubbel openslaande deuren zo jouw eigen balkon op. De ligging van het balkon is op het zuidwesten en er is genoeg plek voor een loungeset en een tafel. Zo is het balkon zeker met mooi weer een verlengstuk van je woonkamer.

De appartementen beschikken over een zeer ruime berging die vanaf de openbare gang én vanuit de gang in het appartement te betreden is. Hier passen met gemak een wasmachine, wasdroger, stofzuiger en andere huishoudelijke apparaten in. Ook hier dus geen gebrek aan ruimte.

Meer informatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verder informeren over dit prachtige appartement. Wij staan graag voor u klaar!

Ook kunt u veel extra informatie vinden op de projectwebsite Kooimeer.com Daar zijn onder andere alle woningtypes en plattegronden van ieder afzonderlijk bouwnummer te vinden. En je kunt bij de woningzoeker de prijzen, specificaties en beschikbaarheid van alle appartementen zien. Is jouw droomwoning nog beschikbaar, neem dan snel contact met ons op. Uiteraard kun je je ook op de reservelijst laten plaatsen als een woning al onder optie staat.