Nieuw

Korenbloemstraat 62 1701 DC Heerhugowaard

Koopsom € 595.000 Vrij op naam
Nieuw

Omschrijving

Korenbloemstraat 62 te Heerhugowaard
(Bouwnummer 52 project Nieuwe Oogst)

De twee-onder-een-kapwoningen van type P hebben een vrije breedte van maar liefst 5.70 meter en beschikken over een garage met oprit en 2 privé parkeerplaatsen. De ruime percelen van deze woningen ligging prachtig aan het water. Door de voortuinen op het westen kunt u straks heerlijk genieten van de avondzon en ontstaat een levendige woonstraat. Aan de voorzijde is ook de leefkeuken gelegen met grote raampartijen en daarvoor veel lichtinval. De ruime living bevindt zicht aan de achterzijde met grote raamopeningen en naastgelegen deur naar de tuin. Een fijne plek om in het zonnetje te zitten en over het water uit te kijken.

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en de badkamer gelegen. De zolder met hoge nok is volledig naar eigen idee in te richten als slaapkamer, werkkamer of speelkamer. Voor nog meer ruimte kunt u ook een dakkapel laten plaatsen.

Dit is met recht riant wonen!

– 3 slaapkamers
– Vrij indeelbare zolder
– Wonen aan het water
– Garage met 2 parkeerplaatsen
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– Aangesloten op stadsverwarming (gasloos)
– Energiezuinig

LOCATIE
Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

HET PLAN
Bij de ontwikkeling van het plan is veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer. 

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

DUURZAAMHEID
– Energielabel A+
– De woning zal worden voorzien van zonnepanelen

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

koopsom
€ 595.000 vrij op naam
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2025
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
158 m²
Perceel
269 m²
Inhoud
614 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Heerhugowaard P 12943
Oppervlakte
269 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HHG00-P-12943
Omvang
Geheel perceel

Garage

Capaciteit
1 auto

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Media