Verkocht

Nieuwe Oogst Type Appartement 2 kamer (Bouwnr. 94) 1701 DC Heerhugowaard

Verkocht

Omschrijving

Woont u liever in een appartement, beneden met een tuintje of op een verdieping? In Nieuwe Oogst worden aan het park 12 appartementen gerealiseerd met 2 of 3 kamers en woonoppervlaktes variërend van 46 tot 61 m2.

Het appartementengebouw wordt een opvallend en aantrekkelijk gebouw in het centrum van de parkrand. Een kleinschalig woongebouw met lichtkleurig metselwerk, grote variërende raampartijen en chique gevelaccenten.
De appartementen zijn hoekappartementen waardoor er altijd twee gevels zijn met fraai lichtinval en ook hebben alle appartementen een privé buitenruimte. De appartementen zijn ideaal voor starters die hun eerste koopwoning kopen.

Type Q: 12 appartementen
Bouwnummer: 91 – 102
Woonoppervlak 46 t/m 61 m2

Voor de appartementen geldt een zelfbewoningsplicht van minimaal 5 jaar en een overwinstregeling van 10 jaar. 

LOCATIE
Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

HET PLAN
Bij de ontwikkeling van het plan is veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer. 

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

DUURZAAMHEID
– Energielabel A+ of A++

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Soort woonhuis
Appartement, portiekflat
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2025

Oppervlakten en inhoud

Wonen
47 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
7 m²
Inhoud
122 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Stadsverwarming
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media